Workshop on AstroParticle Physics 2014

Asia/Calcutta
Auditorium (Cosmic Ray Laboratory)

Auditorium

Cosmic Ray Laboratory

Ooty
    • 09:00 09:10
      Welcome 10m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. Sunil Gupta (TIFR)
    • 09:10 10:10
      Results from Pierre Auger Observatory 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. A Letessier-Selvon
      Slides
    • 10:10 11:10
      Status of GRAPES-3 Experiment 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. Sunil Gupta (TIFR)
      Slides
    • 11:10 11:40
      Tea Break 30m Auditorium Ground Floor ()

      Auditorium Ground Floor

    • 11:40 12:40
      Understanding the Origin of Cosmic Rays 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. Paolo Lipari
      Slides
    • 12:40 14:00
      Lunch 1h 20m Auditorium Ground Floor

      Auditorium Ground Floor

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
    • 14:00 15:00
      PAMIR Experiment 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. A Borisov
      Slides
    • 15:00 16:00
      Cosmic Ray Anisotropy 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. P Jain (IIT Kanpur)
      Slides
    • 16:00 16:30
      Tea 30m Auditorium Ground Floor ()

      Auditorium Ground Floor

    • 16:30 17:30
      Precision Study of Solar Diurnal Anisotropy from GRAPES-3 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Dr P.K. Mohanty (TIFR)
      Slides
    • 17:30 17:50
      Multifragmentation model of astrophysical strangelets and an estimation of their flux in primary cosmic rays 20m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Mr S Biswas (Bose Institute)
      Slides
    • 09:00 10:00
      GRBs and TGFs 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. P.N. Bhat (University of Alabama in Huntsville)
      Slides
    • 10:00 11:00
      Study of Forbush Decrease Events in GRAPES-3 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Dr Arun Babu (TIFR)
      Slides
    • 11:00 11:20
      Tea 20m Auditorium Ground Floor

      Auditorium Ground Floor

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
    • 11:20 12:20
      Forbush Decrease Precursors and Turbulence in near Earth Space Environment 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. Prasad Subramanian (IISER)
      Slides
    • 12:20 13:20
      Results from ARGO-YBJ Experiment 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. Paolo Camarri
      Slides
    • 13:20 14:30
      Lunch 1h 10m Auditorium Ground Floor

      Auditorium Ground Floor

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
    • 14:30 15:30
      Results from Telescope Array Experiment 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Dr T Nonaka
      Slides
    • 15:30 18:00
      GRAPES-3 Visit Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Convener: Prof. Sunil Gupta (TIFR)
    • 09:00 10:00
      Development of Sillicon Photomultiplier 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. Shashikant Dugad
      Slides
    • 10:00 11:00
      R&D for GRAPES-3 by Engineering Students 1h Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Prof. C.S. Garde (VIIT)
      Slides
    • 11:00 11:20
      Tea 20m Auditorium Ground Floor

      Auditorium Ground Floor

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
    • 11:20 11:50
      Recent R&D Milestones at GRAPES-3 30m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Mr Atul Jain (TIFR)
      Slides
    • 11:50 12:20
      Precision Power Supply for Sillicon Photomultiplier 30m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Mr Pankaj Rakshe (TIFR)
      Slides
    • 12:20 13:00
      Soft Gamma Ray Flux during Total Solar Eclipse on 22 July 2009 40m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Dr P.K. Nayak (TIFR)
      Slides
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m Auditorium Ground Floor

      Auditorium Ground Floor

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
    • 14:30 15:10
      Computing in CRL 40m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Mr Hari Haran Balakrishnan (TIFR)
      Slides
    • 15:10 16:00
      Upgrade of GRAPES-3 DAQ 50m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Mr Jagadeesan P (TIFR)
      Slides
    • 16:00 16:30
      GRAPES-3 Muon Angular Distribution 30m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Speaker: Mr Anuj Chandra (TIFR)
      Slides
    • 16:30 17:00
      Tea 30m Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
    • 17:00 18:00
      GRAPES-2 Visit Auditorium

      Auditorium

      Cosmic Ray Laboratory

      Ooty
      Convener: Prof. Sunil Gupta (TIFR)